Coca de iogurt amb farina de blat egipci ecològic

Coca de iogurt amb farina de blat egipci ecològic

 

Coca de iogurt amb farina integral de blat egipci ecològic

Coca de iogurt amb farina integral de blat egipci ecològic

Ingredients:
1 iogurt natural o de llimona, 3 ous, 2 vasets (el del iogurt mateix) de sucre, mig vaset d’oli, 3 vasets de farina integral de blat egipci ecològic, 1 sobre de llevat, 1 llimona.

Preparació:
Barrejar el iogurt amb els rovells d’ou. Anar tirant el sucre de mica en mica i barrejant. Tirar la farina de mica en mica remenant la massa. Afegir l’oli i la pell ratllada de la llimona. Finalment barregeu les clares dels ous que haureu batut a punt de neu i el llevat. Posar la massa en un motlle untat amb mantega o una mica d’oli. Deixeu-lo al forn durant aproximadament mitja hora a 170º. Un cop freda la coca, es treu del motlle i es pot guarnir per sobre amb el que us vingui de gust.

El blat egipci, conegut normalment amb el nom comercial de kamut, el podreu trobar a la botiga de productes ecològics i de proximitat del Capità Enciam.

Deixa un comentari