Fruita i verdura sana

Fruita i verdura sana, sense químics per fora ni per dins. És el que us ofereix el Capità Enciam en les seves cistelles. Aquesta és la que us portarem la propera setmana.

Cistella 2014-05-10

Cistella 2014-05-10

 

El Capità Enciam és el projecte de la Miriam i el Jordi. Oferim la distribució dels aliments (principalment fruita i verdura) en forma de cistelles ecològiques. La nostra àrea d’actuació és Barcelona ciutat i rodalies.

Cada setmana publiquem una cistella. Seguint l’estacionalitat dels conreu i el ritme de creixement que mana la natura, estarà formada pels productes que en aquell moment ens doni la terra i altres productes no estacionals de consum habitual.
Ens podreu fer comanda mitjançant el formulari de la plana web www.capitaenciam.cat, per correu electrònic a cap.enciam@gmail.com o per telèfon al 676 071 029 fins dimarts. No hi ha cap obligació de fer comanda setmanal, podeu fer-la només quan ho necessiteu.
Entre dijous i divendres farem el repartiment de les cistelles. Tots els productes frescos van directes del camp a les cistelles, si és logísticament possible són collits el mateix dia.

 

Deixa un comentari