Kiwi ecològic del Rosselló

Kiwi ecològic del Rosselló a la cistella del Capità Enciam d’aquesta setmana. Una cistella amb força verdura i fruita que a nosaltres ens agrada força, però ja sabeu que si voleu fer algun canvi no hi ha cap problema.

Aquesta setmana malauradament no ens serà possible portar-vos la cistella a casa, però podeu  recollir-la per la botiga. Aviseu-nos abans i us la tindrem preparada per que no perdeu gaire temps.

Kiwi ecològic del Roselló

Kiwi ecològic del Rosselló

Ens podreu fer comanda mitjançant la plana web www.capitaenciam.cat, per correu electrònic a cap.enciam@gmail.com o per telèfon al 93 166 74 28. Demaneu-la qualsevol dia i ja us trucarem per concretar quan us la portem. No hi ha cap obligació de fer comanda setmanal, podeu fer-la només quan ho necessiteu. I si voleu canviar algun producte només ens ho heu de dir.

Els productes frescos van directes del camp a les cistelles, no passen per càmeres; i si és logísticament possible són collits el mateix dia.

Si ho preferiu també podeu passar a recollir la cistella per la botiga del carrer Galileu 139 de Barcelona, qualsevol dia de la setmana.

 

 

Deixa un comentari