Arxiu de la categoria: Verdures

Col saltejada amb salsitxa i ou

La col saltejada amb salsitxa i ou és una recepta molt indicada per als qui no us acaba de convèncer la col bullida. En aquesta recepta la fregim directament i el  gust és totalment diferent. Tasteu-la i veureu com ens donareu la raó.

Ja sabeu que la col és un producte de fred i que es conrea a l’hivern, per tant ara és la seva temporada, quan és més gustosa i quan podreu gaudir de totes les propietats que té.

 

Col saltejada amb salsitxes i ou

Col saltejada amb salsitxes i ou

Ingredients (per 4 persones):

1 col, salsitxes de pollastre, ous, sal, pebre i oli.

Continue reading

Bròcoli ecològic amb beixamel al forn

Bròcoli ecològic amb beixamel al forn. És una nova recepta senzilla que us proposa el Capità Enciam.

El bròcoli es una verdura de la família de les cols molt rica en fibra, baixa en calories i amb una gran quantitat de vitamines, minerals, antioxidants i principis actius anticancerós.

Bròcoli ecològic amb beixamel al forn

Bròcoli ecològic amb beixamel al forn

Ingredients (per a 2 persones):

1 bròcoli ecològic, llet, 1 ó 2 cullerades de farina, 1 cullerada de margarina, nou moscada, sal i formatge rallat. Continue reading

Coliflor ecològica amb fruits secs de Tarragona

Ara que ja ha arribat el fred i és temps de cols, coliflors, bròquils i altres familiars, us oferim una recepta molt senzilla, ràpida i saborosa. Ideal pels qui no les teniu totes amb la coliflor, te un gust molt diferent al de la típica verdura bullida amb patates.

Coliflor ecològica amb fruits secs

Coliflor ecològica amb fruits secs

Ingredients (per 4 persones):

1 coliflor ecològica (també es pot fer amb bròquil), 15 avellanes pelades, 15 ametlles, oli d’oliva i sal.

Continue reading