The Monsanto Years

Potser us sorprengui que el Capità Enciam us faci una recomanació musical, però a part de la verdura també ens agrada molt la música, i no ens hem pogut estar d’aprofitar l’avinentesa de la publicació del disc The Monsanto Years per part de Neil Young. 

 

Neil Young - The Monsanto Years

Neil Young – The Monsanto Years

Probablement molts de vosaltres ja coneixeu la multinacional de biotecnologia agrícola Monsanto. Si no és així, us direm que és la principal productora mundial de llavors modificades genèticament i que molts dels seus productes provoquen molta controvèrsia.

Si us interessa el tema, aquí us adjuntem l’enllaç d’un reportatge francés bastant conegut, és de l’any 2008. Busqueu per internet i trobareu arguments a favor i en contra, i que cadascú en tregui les seves pròpies conclusions.

Doncs bé, Neil Young que a part de per la seva música, és conegut pel seu compromís amb causes mediambientals i n’és un activista força actiu, ha dedicat un disc a parlar de Monsanto. Neil Young – The Monsanto Years pot ser la banda sonora ideal ( o no) mentre llegiu sobre el tema. En qualsevol cas, és un bon disc.

 

Deixa un comentari