Arxiu de la categoria: Receptes

Bròcoli ecològic amb beixamel al forn

Bròcoli ecològic amb beixamel al forn. És una nova recepta senzilla que us proposa el Capità Enciam.

El bròcoli es una verdura de la família de les cols molt rica en fibra, baixa en calories i amb una gran quantitat de vitamines, minerals, antioxidants i principis actius anticancerós.

Bròcoli ecològic amb beixamel al forn

Bròcoli ecològic amb beixamel al forn

Ingredients (per a 2 persones):

1 bròcoli ecològic, llet, 1 ó 2 cullerades de farina, 1 cullerada de margarina, nou moscada, sal i formatge rallat. Continue reading

Cigronets de l’Alta Anoia amb espinacs ecològics

El Capità Enciam us proposa una recepta amb cigrons i espinacs. Els primers són el llegum més ric en ferro i els segons ja sabeu l’efecte que provoca en el Popeye. A més a més, com totes les que us proposem, es una recepta molt senzilla de fer.

Cigronets de l'Alta Anoia amb espinacs ecològics

Cigronets de l’Alta Anoia amb espinacs ecològics

Ingredients (per 4 persones):

Cigronets secs ecològics de l’Alta Anoia 400g, 2 manats d’espinacs ecològics,  un grapat de panses, 1 all, oli i sal.

Continue reading

Coliflor ecològica amb fruits secs de Tarragona

Ara que ja ha arribat el fred i és temps de cols, coliflors, bròquils i altres familiars, us oferim una recepta molt senzilla, ràpida i saborosa. Ideal pels qui no les teniu totes amb la coliflor, te un gust molt diferent al de la típica verdura bullida amb patates.

Coliflor ecològica amb fruits secs

Coliflor ecològica amb fruits secs

Ingredients (per 4 persones):

1 coliflor ecològica (també es pot fer amb bròquil), 15 avellanes pelades, 15 ametlles, oli d’oliva i sal.

Continue reading