Tornen les cistelles ecològiques

Tornen les cistelles ecològiques del Capità Enciam. Amb l’arribada del setembre tornem a fer-vos la proposta setmanal d’una cistella amb fruita i verdura bona i ecològica. Ja sabeu que des de fa un parell de mesos, si voleu, les podeu recollir a la botiga del carrer Galileu 139. I si no, com sempre, us les portem a casa.

Cistella 2014-08-30

Cistella 2014-08-30

Cada setmana publiquem una cistella. Seguint l’estacionalitat dels conreu i el ritme de creixement que mana la natura, estarà formada pels productes que en aquell moment ens doni la terra i altres productes no estacionals de consum habitual.

Ens podreu fer comanda mitjançant el formulari de la plana web www.capitaenciam.cat, per correu electrònic a cap.enciam@gmail.com o per telèfon al 93 166 74 28 fins dimarts. No hi ha cap obligació de fer comanda setmanal, podeu fer-la només quan ho necessiteu.
Entre dijous i divendres farem el repartiment de les cistelles. Tots els productes frescos van directes del camp a les cistelles, si és logísticament possible són collits el mateix dia.

Si ho preferiu també podeu passar a recollir la cistella per la botiga del carrer Galileu 139 de Barcelona.

Deixa un comentari