Ingredients:
1 iogurt natural o de llimona, 3 ous, 2 vasets (el del iogurt mateix) de sucre, mig vaset d’oli, 3 vasets de farina integral de blat egipci ecològic, 1 sobre de llevat, 1 llimona.
Preparació:
Barrejar el iogurt amb els rovells d’ou. Anar tirant el sucre de mica en mica i barrejant. Tirar la farina de mica en mica remenant la massa. Afegir l’oli i la pell ratllada de la llimona. Finalment barregeu les clares dels ous que haureu batut a punt de neu i el llevat. Posar la massa en un motlle untat amb mantega o una mica d’oli. Deixeu-lo al forn durant aproximadament mitja hora a 170º. Un cop freda la coca, es treu del motlle i es pot guarnir per sobre amb el que us vingui de gust.
El blat egipci, conegut normalment amb el nom comercial de kamut, el podreu trobar a la botiga de productes ecològics i de proximitat del Capità Enciam.