Qui som i Què fem

Som la Miriam i el Jordi, una parella del barri de Sants de Barcelona interessada en l’alimentació ecològica i en una forma de comerç més justa i sostenible.

Ens dediquem a fer arribar a casa teva fruita, verdura, llegums, vins, etc. ecològics i/o de proximitat i de productors de confiança. Ho fem tant en format de cistelles (te’n proposem una cada setmana), com productes per separat. I sense cap obligació, pots demanar el que vulguis i quan ho necessitis. Fem repartiment a Barcelona ciutat i rodalies.

Procurem que els nostres productes siguin de petits productors locals. Que els hi agradi el que fan i que ho facin amb convenciment. D’aquesta manera el resultat final és un producte especial i de qualitat.

Les verdures i fruites procedeixen de la Xarxa de pagesos agroecològics de Parc Agrari del baix Llobregat i de la Xarxa de pagesos agroecològics del Penedès.

Els llegums i farines son de dels camps del Josep Mestre, que practica des de fa anys el cultiu ecològic en la seva finca familiar situada entre l’Anoia i la Conca de Barberà. Conrea cereals antics recuperats.

Els vins amb Denominació d’Origen Terra Alta són dels cellers Pinyol i Coma d’En Bonet. I els del Massís del Garraf (D.O. Penedès) són del petit Celler-Masia Tutusaus.

A la nostra pàgina web podràs veure tots els productes actuals, i els nous a mida que els anem incorporant. I si vols ens encantarà fer-te’ls arribar a casa.

La Miriam i el Jordi