La col saltejada amb salsitxa i ou és una recepta molt indicada per als qui no us acaba de convèncer la col bullida. En aquesta recepta la fregim directament i el gust és totalment diferent. Tasteu-la i veureu com ens donareu la raó.
Ja sabeu que la col és un producte de fred i que es conrea a l’hivern, per tant ara és la seva temporada, quan és més gustosa i quan podreu gaudir de totes les propietats que té.
Ingredients (per 4 persones):
1 col, salsitxes de pollastre, ous, sal, pebre i oli.
Preparació:
Netegem la col ecològica i la tallem a trossets molt petits. Escalfem una paella amb oli d’oliva i hi tirem la col. La deixem coure a foc lent i anem remenant contínuament. Quan veiem que comença a estovar-se afegim la salsitxa que prèviament haurem tallat també en trossos petits. Continuem remenant tot junt i anem afegint sal i pebre al nostre gust. Un cop la salsitxa estigui feta i la col comenci a agafar un color daurat farem un foradet entre la col i hi tirarem un ou ecològic per a cadascú. Deixarem que es faci una mica i ja ho tindrem llest per servir.
Bon profit!
A la web del Capità Enciam hi pots trobar col, ous ecològics i d’altres productes.