Des que hem portat la famosa col kale (o col ploma) a la botiga, moltes i molts de vosaltres ens heu explicat les experiències que heu tingut amb ella als fogons. Us proposem un senzill plat que hem adaptat a la nostra manera a partir de receptes de la Sue Su i la Pilar Rozano. Gràcies!
Ingredients:
Col kale, ceba morada, xampinyons, pastanaga, sal, cúrcuma i oli d’oliva.
Preparació:
Primer de tot netegem la col i la tallem a trossets, Si creieu que us poden molestar, traieu-li les parts que puguin quedar massa dures o fibroses. La posem a bullir 5 minuts per estovar-la una mica. Per altra banda picarem la ceba i les pastanagues ben petites i les courem a foc lent en una paella amb oli d’oliva. I en una altra paella, un cop nets i tallats, sofregim els xampinyons.
Passats uns minuts, quan hagi reduït el sofregit, hi afegim els xampinyons. Remenem una mica i hi aboquem la col. Tapem la paella i ho rossegem una mica mentre hi afegim un punt de sal i una mica de cúrcuma, que a més de gust li donarà color. I amb això ja haurem acabat, bon profit i que us agradi!