Tornada a l’escola ecològica

Ha arribat el dia, la tornada a l’escola. Ens hem d’alimentar bé. Uns per començar a estudiar, d’altres per suportar les cues de cotxes pel matí. En els dos casos us ajudarà la nostra cistella de la setmana, demaneu-la.

Tornada a l'escola

Cistella 2015-09-12

Ens podreu fer comanda mitjançant la plana web www.capitaenciam.cat, per correu electrònic a cap.enciam@gmail.com o per telèfon al 93 166 74 28. Si sou del barri la podeu demanar qualsevol dia i ja concretarem quan us la portem. Si sou de més lluny, podeu fer la comanda fins dimarts, així tindrem temps d’organitzar el repartiment. No hi ha cap obligació de fer comanda setmanal, podeu fer-la només quan ho necessiteu. I si voleu canviar algun producte només ens ho heu de dir.

Entre dijous i divendres farem el repartiment de les cistelles de fora del barri. Tots els productes frescos van directes del camp a les cistelles, no passen per càmeres; i si és logísticament possible són collits el mateix dia.

Si ho preferiu també podeu passar a recollir la cistella per la botiga del carrer Galileu 139 de Barcelona, qualsevol dia de la setmana.

 

 

Deixa un comentari