El Capità Enciam us proposa una recepta amb cigrons i espinacs. Els primers són el llegum més ric en ferro i els segons ja sabeu l’efecte que provoca en el Popeye. A més a més, com totes les que us proposem, es una recepta molt senzilla de fer.
Cigronets secs ecològics de l’Alta Anoia 400g, 2 manats d’espinacs ecològics, un grapat de panses, 1 all, oli i sal.
Preparació:
Bullim els cigronets ecològics de l’Alta Anoia, que haurem deixat en remull tota la nit, durant una hora i mitja. Els escorrem i reservem.
Per altre banda netegem be els espinacs ecològics i els bullim escassament 5 minuts. També els escorrem i reservem.
En una paella amb un rajolí d’oli fregim 1 gra d’all i les panses, ho deixem enrossir sense que se’ns cremin. Quan ho tenim, aboquem a la paella els cigrons i els espinacs. Els remenem durant un parell de minuts i ja ho tenim llest.
Bon profit!
El Capità Enciam és la teva botiga ecològica de proximitat. Hi trobaràs els cigronets i els espinacs d’aquesta recepta i altres verdures ecològiques de temporada.