Amanida de llenties pardines

Aquesta amanida de llenties pardines ecològiques és ideal per ara que ja comencem a tenir dies de calor. És un plat ràpid i fàcil de fer que a més us permet aprofitar els ingredients que tingueu per casa. Nosaltres n’hem fet servir uns, però podeu utilitzar-ne molts d’altres.

Amanida de llenties pardines ecològiques

Amanida de llenties pardines ecològiques

Ingredients:
Llenties pardines ecològiques, blat de moro, ravenets, pastanaga, llorer, oli, sal i comí en pols.

Preparació:
Primer de tot deixem en remull les llenties unes 2 hores, perquè es facin més tendres. Les posem a bullir durant uns 45 minuts amb una fulla de llorer. Les escorrem i les deixem preparades en un bol. A part netegem i tallem els ravenets, la pastanaga i el blat de moro (podem afegir qualsevol altre ingredient que ens faci gracia). Barregem tots els ingredients amb les llenties i amanim al nostre gust amb oli, vinagre i comí en pols.

Bon profit!

 

A la pàgina web del Capità Enciam hi podreu trobar unes llenties pardines ecològiques, de proximitat i molt bones!

Llentia pardina ecològica

Llentia pardina ecològica

Deixa un comentari