Bròcoli ecològic amb beixamel al forn

Bròcoli ecològic amb beixamel al forn. És una nova recepta senzilla que us proposa el Capità Enciam.

El bròcoli es una verdura de la família de les cols molt rica en fibra, baixa en calories i amb una gran quantitat de vitamines, minerals, antioxidants i principis actius anticancerós.

Bròcoli ecològic amb beixamel al forn

Bròcoli ecològic amb beixamel al forn

Ingredients (per a 2 persones):

1 bròcoli ecològic, llet, 1 ó 2 cullerades de farina, 1 cullerada de margarina, nou moscada, sal i formatge rallat.

Preparació:

Netegem i posem a bullir el bròcoli ecològic amb una mica de sal durant uns 10 minuts.

Per una altra banda preparem la beixamel; posem una paella al foc i desfem la margarina a foc lent. Una vegada desfeta afegim una cullerada de farina i removem fins que estigui ben desfeta amb la margarina. A continuació afegim la llet sense deixar de remoure, amb el foc ben lent per evitar que es facin grumolls. Posem tanta llet com sigui necessari per aconseguir la textura desitjada de la beixamel. Quan quedi tot ben lligat i faci xup xup, sense deixar de remenar, afegiu nou moscada i sal també al vostre gust. Una vegada al punt ja es pot retirar del foc.

Escorrem el bròcoli i el col·loquem en una safata que pugui anar al forn, hi aboquem la beixamel per sobre i ho acabem amb una mica de formatge rallat pel damunt. Ho deixem al forn fins que comenci a gratinar-se i ho tindrem llest per servir.

Bon profit!

Al Capità Enciam hi trobaràs el bròcoli i també altres productes ecològics. També pots demanar cistelles amb fruites i verdures ecològiques.

 

Deixa un comentari