Cistella ecològica de fruita i verdura del Capità Enciam

Amb l’arribada de la primavera introduïm novetats!! Entre d’altres les maduixes del Maresme que ens havíeu demanat.

Podeu demanar la cistella fins dimarts, per e-mail a cap.enciam@gmail.com, per telèfon al 676 071 029 o a la web capitàenciam.cat

Cistella 2014-03-22

Cistella 2014-03-22

 

El Capità Enciam és el projecte de la Miriam i el Jordi. Oferim la distribució dels aliments (principalment fruita i verdura) en forma de cistelles ecològiques. La nostra àrea d’actuació és Barcelona ciutat i rodalies.

Cada setmana publiquem una cistella. Seguint l’estacionalitat dels conreu i el ritme de creixement que mana la natura, estarà formada pels productes que en aquell moment ens doni la terra i altres productes no estacionals de consum habitual.
Ens podreu fer comanda mitjançant el formulari de la plana web www.capitaenciam.cat, per correu electrònic a cap.enciam@gmail.com o per telèfon al 676 071 029 fins dimarts. No hi ha cap obligació de fer comanda setmanal, podeu fer-la només quan ho necessiteu.
Entre dijous i divendres farem el repartiment de les cistelles. Tots els productes frescos van directes del camp a les cistelles, si és logísticament possible són collits el mateix dia.

 

Deixa un comentari