Cistella ecològica de fruita i verdura del Capità Enciam

La cistella ecològica de fruita i verdura del Capità Enciam d’aquesta setmana no us la podeu deixar perdre, porta moltes coses! Carbassa i pastanaga per fer purés, escarola per xatonades i 3 fruites diferents.

Recordeu que si voleu fer canvis i/o afegir coses, teniu un llistat de productes sota la cistella.

Podeu demanar la cistella fins dimarts vinent. Només heu d’enviar un e-mail a cap.enciam@gmail.com, trucar-nos al 676 071 029 o demanar-ho a la web www.capitaenciam.cat

Cistella ecològica 25-01-2014

Cistella ecològica 25-01-2014

 

El Capità Enciam és el projecte de la Miriam i el Jordi. Oferim la distribució dels aliments (principalment fruita i verdura) en forma de cistelles ecològiques. La nostra àrea d’actuació és Barcelona ciutat i rodalies.
Cada setmana publiquem una cistella. Seguint l’estacionalitat dels conreu i el ritme de creixement que mana la natura, estarà formada pels productes que en aquell moment ens doni la terra i altres productes no estacionals de consum habitual.
Ens podreu fer comanda mitjançant el formulari de la plana web www.capitaenciam.cat, per correu electrònic a cap.enciam@gmail.com o per telèfon al 676 071 029 fins dimarts. No hi ha cap obligació de fer comanda setmanal, podeu fer-la només quan ho necessiteu.
Entre dijous i divendres farem el repartiment de les cistelles. Tots els productes frescos van directes del camp a les cistelles, si és logísticament possible són collits el mateix dia.

Deixa un comentari