Cistella ecològica de fruita i verdura del Capità Enciam

Ja tenim una nova cistella ecològica de fruita i verdura per oferir-vos. La d’aquesta setmana inclou un manat de calçots perquè en feu un tast. Els podeu cuinar a casa, bé arrebossant-los o al forn acompanyats d’una bona salsa.

Recordeu que podeu demanar la cistella fins dimarts,  per e-mail a cap.enciam@gmail.com, per telèfon al 676 071 029 o a la web capitàenciam.cat . Feu canvis i/o afegiu productes si ho voleu.

Cistella ecològica 08-02-2014

Cistella ecològica 08-02-2014

El Capità Enciam és el projecte de la Miriam i el Jordi. Oferim la distribució dels aliments (principalment fruita i verdura) en forma de cistelles ecològiques. La nostra àrea d’actuació és Barcelona ciutat i rodalies.

Cada setmana publiquem una cistella. Seguint l’estacionalitat dels conreu i el ritme de creixement que mana la natura, estarà formada pels productes que en aquell moment ens doni la terra i altres productes no estacionals de consum habitual.
Ens podreu fer comanda mitjançant el formulari de la plana web www.capitaenciam.cat, per correu electrònic a cap.enciam@gmail.com o per telèfon al 676 071 029 fins dimarts. No hi ha cap obligació de fer comanda setmanal, podeu fer-la només quan ho necessiteu.
Entre dijous i divendres farem el repartiment de les cistelles. Tots els productes frescos van directes del camp a les cistelles, si és logísticament possible són collits el mateix dia.

Deixa un comentari