Cistella ecològica de fruita i verdura del Capità Enciam

Des del Capità Enciam us proposem la cistella ecològica d’aquesta setmana de Nadal. L’hem avançat uns dies perquè pugueu rebre-la abans de les celebracions. Aquesta setmana no cobrarem transport, per tant si us falta alguna ampolla de cava o vi podeu demanar-la i us la portarem sense cap cost d’enviament. Podeu realitzar la comanda fins dilluns a migdia i la tindreu dimarts, just abans de Nadal.

Cistella 2013-12-20

El Capità Enciam és el projecte de la Miriam i el Jordi. Oferim la distribució dels aliments (principalment fruita i verdura) en forma de cistelles. La nostra àrea d’actuació és Barcelona ciutat i rodalies.
Cada setmana publiquem una cistella. Seguint l’estacionalitat dels conreu i el ritme de creixement que mana la natura, estarà formada pels productes que en aquell moment ens doni la terra i altres productes no estacionals de consum habitual.
Ens podreu fer comanda mitjançant el formulari de la plana web www.capitaenciam.cat, per correu electrònic a cap.enciam@gmail.com o per telèfon al 676 071 029 fins dimecres a migdia. No hi ha cap obligació de fer comanda setmanal, podeu fer-la només quan ho necessiteu.
Entre dijous i divendres farem el repartiment de les cistelles. Tots els productes frescos van directes del camp a les cistelles, si és logísticament possible són collits el mateix dia.

Deixa un comentari