Coliflor ecològica amb fruits secs de Tarragona

Ara que ja ha arribat el fred i és temps de cols, coliflors, bròquils i altres familiars, us oferim una recepta molt senzilla, ràpida i saborosa. Ideal pels qui no les teniu totes amb la coliflor, te un gust molt diferent al de la típica verdura bullida amb patates.

Coliflor ecològica amb fruits secs

Coliflor ecològica amb fruits secs

Ingredients (per 4 persones):

1 coliflor ecològica (també es pot fer amb bròquil), 15 avellanes pelades, 15 ametlles, oli d’oliva i sal.

Preparació:

Piquem les avellanes i les ametlles de Tarragona fins que quedin trossos petits. En una paella posem rajolí d’oli a foc molt baix i hi tirem els fruits secs. Fem que cogui tapat uns 10 minuts, fins que agafin una mica de color. Tingueu compte que no se us cremin, quedarien molt amargants.

Apart hem bullit la coliflor ecològica amb aigua i sal uns 10 minuts. L’escorrem  i  el servim al plat. Per acabar l’amanim amb els fruits secs i ja estarà llest.

Bon profit!

El Capità Enciam és la teva botiga ecològica de proximitat. Hi trobaràs aquestes coliflors ecològiques acabades de collir i altres verdures ecològiques de temporada.

Coliflor ecològica

Coliflor ecològica

Deixa un comentari