És temps de calçots

És temps de calçots i hem decidit que a la cistella d’aquesta setmana posaríem un manat de calçots petits, el que els nostres pagesos del Penedès anomenen calçotets, per que els tasteu. Els podeu fer al forn, fregits, arrebossats,…ideals per acompanyar algun plat. No hi penseu més i demaneu la vostra cistella.

És temps de calçots

És temps de calçots

Podeu canviar o afegir productes d’aquest llistat. I si voleu qualsevol altra cosa, pregunteu-nos-ho, potser també ho tenim:

image

Ens podeu fer comanda contestant aquest correu, per telèfon al 93 166 74 28 o mitjançant la plana web www.capitaenciam.cat . Demaneu-la qualsevol dia i ja us contactarem per concretar quan us la portem. No hi ha cap obligació de fer comanda setmanal, podeu fer-la només quan ho necessiteu. I si voleu canviar algun producte només ens ho heu de dir.

Els productes frescos van directes del camp a les cistelles, no passen per càmeres; i si és logísticament possible són collits el mateix dia.

Si ho preferiu també podeu passar a recollir la cistella per la botiga del carrer Galileu 139 de Barcelona, qualsevol dia de la setmana.

 

Deixa un comentari