Unes maduixes ecològiques?

Unes maduixes ecològiques? Aquesta setmana en posem una safateta a la cistella. Hem d’aprofitar, la maduixa és un dels fruits que més agraden però la temporada és molt curta.

Ja sabeu que com sempre ens podeu demanar la cistella i venir-la a buscar a la botiga o ens posem d’acord i us la portem a casa. Ah!, i també podeu fer algun canvi de producte si ho voleu.

Unes maduixes ecològiques?

Unes maduixes ecològiques?

Ens podreu fer comanda mitjançant la plana web www.capitaenciam.cat, per correu electrònic a cap.enciam@gmail.com o per telèfon al 93 166 74 28. Demaneu-la qualsevol dia i ja us trucarem per concretar quan us la portem. No hi ha cap obligació de fer comanda setmanal, podeu fer-la només quan ho necessiteu. I si voleu canviar algun producte només ens ho heu de dir.

Els productes frescos van directes del camp a les cistelles, no passen per càmeres; i si és logísticament possible són collits el mateix dia.

Si ho preferiu també podeu passar a recollir la cistella per la botiga del carrer Galileu 139 de Barcelona, qualsevol dia de la setmana.

Deixa un comentari