Arxiu de la categoria: Llegums

Amanida de llenties pardines

Aquesta amanida de llenties pardines ecològiques és ideal per ara que ja comencem a tenir dies de calor. És un plat ràpid i fàcil de fer que a més us permet aprofitar els ingredients que tingueu per casa. Nosaltres n’hem fet servir uns, però podeu utilitzar-ne molts d’altres.

Amanida de llenties pardines ecològiques

Amanida de llenties pardines ecològiques

Ingredients:
Llenties pardines ecològiques, blat de moro, ravenets, pastanaga, llorer, oli, sal i comí en pols.

Continua llegint

Cigronets de l’Alta Anoia amb espinacs ecològics

El Capità Enciam us proposa una recepta amb cigrons i espinacs. Els primers són el llegum més ric en ferro i els segons ja sabeu l’efecte que provoca en el Popeye. A més a més, com totes les que us proposem, es una recepta molt senzilla de fer.

Cigronets de l'Alta Anoia amb espinacs ecològics

Cigronets de l’Alta Anoia amb espinacs ecològics

Ingredients (per 4 persones):

Cigronets secs ecològics de l’Alta Anoia 400g, 2 manats d’espinacs ecològics,  un grapat de panses, 1 all, oli i sal.

Continua llegint