Cistella de Nadal

Als del Capità Enciam se’ns ha acudit que potser us agradaria una cistella amb productes de Nadal i ecològics i hem pensat en aquesta. A part de cava i vi, porta herbes, cigrons i galets per fer un bon caldo de Nadal. A veure que us sembla!

Cistella de Nadal

Cistella de Nadal

 

Ens podreu fer comanda mitjançant la plana web www.capitaenciam.cat, per correu electrònic a cap.enciam@gmail.com o per telèfon al 93 166 74 28. Si sou del barri la podeu demanar qualsevol dia. Si sou de més lluny, en parlem i  així podrem organitzar el repartiment. No hi ha cap obligació de fer comanda setmanal, podeu fer-la només quan ho necessiteu. I si voleu canviar algun producte només ens ho heu de dir.
Entre dijous i divendres farem el repartiment de les cistelles de fora del barri. Tots els productes frescos van directes del camp a les cistelles, no passen per càmeres; i si és logísticament possible són collits el mateix dia.

Si ho preferiu també podeu passar a recollir la cistella per la botiga del carrer Galileu 139 de Barcelona, qualsevol dia de la setmana.

 

 

 

 

Deixa un comentari