Cistella ecològica de fruita i verdura del Capità Enciam

Cistella ecològica de fruita i verdura molt xula la que us proposa el Capità Enciam per aquesta setmana.  Us oferim fins a 10 productes.

Podeu demanar-la fins dimarts,  per e-mail a cap.enciam@gmail.com, per telèfon al 676 071 029 o a la web capitàenciam.cat . Feu canvis i/o afegiu productes si ho voleu.

Cistella 2014-02-15

Cistella 2014-02-15

A més aquesta setmana, tant pels que ja els heu tastat, com pels que no ho heu fet, els nostres llegums ecològics procedents dels conreus del Josep Mestre estan rebaixats de preu. Aprofiteu!!

Són llenties grosses, llenties pardines i cigronet de l’Alta Anoia (varietat autòctona i recuperada fa pocs anys).

Llegums ecològics de l'Alta Anoia

Llegums ecològics de l’Alta Anoia

 

El Capità Enciam és el projecte de la Miriam i el Jordi. Oferim la distribució dels aliments (principalment fruita i verdura) en forma de cistelles ecològiques. La nostra àrea d’actuació és Barcelona ciutat i rodalies.

Cada setmana publiquem una cistella. Seguint l’estacionalitat dels conreu i el ritme de creixement que mana la natura, estarà formada pels productes que en aquell moment ens doni la terra i altres productes no estacionals de consum habitual.
Ens podreu fer comanda mitjançant el formulari de la plana web www.capitaenciam.cat, per correu electrònic a cap.enciam@gmail.com o per telèfon al 676 071 029 fins dimarts. No hi ha cap obligació de fer comanda setmanal, podeu fer-la només quan ho necessiteu.
Entre dijous i divendres farem el repartiment de les cistelles. Tots els productes frescos van directes del camp a les cistelles, si és logísticament possible són collits el mateix dia.

 

Deixa un comentari