Promoure el menjar ecològic a les escoles

Promoure el menjar ecològic a les escoles

L’alimentació ecològica està encara poc estesa en el nostre país, i les escoles no en són una excepció. Encara no som conscients de les virtuts que te l’alimentació ecològica i de proximitat. Tant pel que fa a la nostra pròpia salut, la salut del nostre entorn natural, com per la sostenibilitat del teixit productiu d’agricultors i ramaders de les nostres zones properes.

En gran majoria dels menjadors escolars del nostre país els aliments són precuinats, venen de molt lluny, no són de temporada, estan cuinats de maneres no gaire saludables i tenen excés de proteïnes. En alguns països europeus el menjar ecològic està molt estès i fins i tot és obligatori.

Per promoure el menjar ecològic a les escoles de Catalunya s’ha creat l’Associació Menjadors ecològics.

La idea final o objectiu d’aquest projecte és donar la formació necessària i assessorar a tots els agents implicats en aquest canvi de cultura alimentaria i de comportament. Des dels productors fins a tots els implicats a les escoles. S’ha engegat una iniciativa de micro-mecenatge a Verkami per aconseguir els diners per posar aquesta iniciativa en marxa. Feu un cop d’ull i animeu-vos a col·laborar si us sembla interessant, el Capità Enciam ja hi participa.

Promoure el menjar ecològic a les escoles

Promoure el menjar ecològic a les escoles

Deixa un comentari