Arxiu de la categoria: La Botiga

Pastanagues de colors

Avui tenim pastanagues de colors a la botiga. I quan diem de colors, volem dir de colors diferents al conegut color taronja.

pastanagues de colors

pastanagues de colors

Les pastanagues, originàries de l’Àsia, no sempre han sigut d’aquest color. En un principi sembla que eren de color porpra,  segurament semblants a unes de les que hem portat aquesta setmana. Van ser els holandesos els qui, segles abans de crear la taronja mecànica, van aconseguir donar-li a les pastanagues el color taronja. Us preguntareu si tenen el mateix gust que les que tots coneixem, oi? Doncs és molt semblant però tenen un punt una miqueta més dolç. Bé, si voleu  més detalls, els trobareu en aquest enllaç.

Torró ecològic

Ja tenim torró ecològic a la botiga. Aquest any tenim els torrons Antonio Plá Ferrándiz, nissaga de productors que des del 1885 els elaboren a Reus. A la botiga del Capità Enciam hi podreu trobar torrons de Xixona, d’Alacant, de xocolata negra i torró a la pedra. Tots ells fets amb ametlla marcona i amb productes procedents de cultiu ecològic de zones properes. A més el torró a la pedra és apte per a vegans. De ben segur que us agradaran!

Torró ecològic

Torró ecològic