Per fi normalitat!

Per fi normalitat! Segur que molts de vosaltres ho heu pensat aquest dies (sobre tot els que teniu nens). Un cop ja han marxat els Reis cap a Orient, comencem la primera setmana normal. I aquí teniu la cistella ecològica que us pot fer un cop de mà per aconseguir aquest retorn a la normalitat, al menys si parlem de cuina i menjars.

Cistella 2015-01-10

Cistella 2015-01-10

Ens podreu fer comanda mitjançant la plana web www.capitaenciam.cat, per correu electrònic a cap.enciam@gmail.com o per telèfon al 93 166 74 28. Si sou del barri la podeu demanar qualsevol dia. Si sou de més lluny, podeu fer la comanda fins dimarts, així tindrem temps d’organitzar el repartiment. No hi ha cap obligació de fer comanda setmanal, podeu fer-la només quan ho necessiteu. I si voleu canviar algun producte només ens ho heu de dir.
Entre dijous i divendres farem el repartiment de les cistelles de fora del barri. Tots els productes frescos van directes del camp a les cistelles, no passen per càmeres; i si és logísticament possible són collits el mateix dia.

Si ho preferiu també podeu passar a recollir la cistella per la botiga del carrer Galileu 139 de Barcelona, qualsevol dia de la setmana.

 

Deixa un comentari