Verdura ecològica a dojo!

Verdura ecològica a dojo en la cistella d’aquesta setmana. Aquest hivern es porten molt els colors verd i taronja, que com podeu veure, són els  predominants a la cistella que hem preparat. I es que en el fons el Capità Enciam no es el típic super-heroi en calçotets, li agrada anar a la moda. 😉

 

Verdura ecològica a dojo!

Cistella 2015-01-17

 

Ens podreu fer comanda mitjançant la plana web www.capitaenciam.cat, per correu electrònic a cap.enciam@gmail.com o per telèfon al 93 166 74 28. Si sou del barri la podeu demanar qualsevol dia. Si sou de més lluny, podeu fer la comanda fins dimarts, així tindrem temps d’organitzar el repartiment. No hi ha cap obligació de fer comanda setmanal, podeu fer-la només quan ho necessiteu. I si voleu canviar algun producte només ens ho heu de dir.
Entre dijous i divendres farem el repartiment de les cistelles de fora del barri. Tots els productes frescos van directes del camp a les cistelles, no passen per càmeres; i si és logísticament possible són collits el mateix dia.

Si ho preferiu també podeu passar a recollir la cistella per la botiga del carrer Galileu 139 de Barcelona, qualsevol dia de la setmana.

 

 

Deixa un comentari