Estèvia i altres herbes

Aquesta setmana els del Capità Enciam estem contents perquè us presentem una novetat. Afegim a la nostra oferta complementària a la fruita i verdura ecològica  els productes dels nois de Natural Subirats.

Herbes i condiments ecològics

Herbes i condiments ecològics

Natural Subirats és una empresa artesana i ecològica de Subirats, a l’Alt Penedès. Es dedica a conrear i envasar plantes aromàtiques i medicinals. Ells mateixos ens expliquen la seva raó d’ésser:

“La idea sorgí de la dèria de voler trobar un producte de la terra i del nostre territori, Subirats, que pogués passar per les nostres mans des dels seus orígens fins l’arribada al mercat, respectant la pròpia natura, utilitzant els processos ecològics en el seu conreu. D’aquesta manera, tots els nostres productes tenen el segell del CCPAE conforme han estat elaborats i processats de manera natural, sense cap producte químic.

També volíem poder contribuir a recuperar l’ús tradicional de les plantes aromàtiques i medicinals en els territoris de l’àmbit mediterrani i promoure’n el consum, oferint a la població salut i benestar amb els nostres productes.

No oblidem que la dieta mediterrània, declarada patrimoni cultural immaterial de la humanitat per l’UNESCO, incorpora infusions i herbes condimentaries en las seva nova piràmide. 

Hem fet una tria seguint els comentaris que ens heu fet a la botiga i aconsellats pels nois de Natural Subirats, i els productes que tindrem son:

Estèvia

És una planta originària del Paraguai i el Brasil. Les seves fulles són dolces i s’està posicionant com una alternativa al sucre. Té propietats que regulen lleugerament la presència de sucre a la sang. També redueix la pressió arterial, és antioxidant i diürètica.

Sal de cuina amb farigola, sajolida i orenga

Sal de cuina per acompanyar amanides, pa amb tomàquet, carns, peix,…

Composició: Sal marina, Farigola, Sajolida i Orenga

Infusió Antioxidant

Ajuda a combatre els efectes adversos que els radicals lliures provoquen en el cos, gràcies als antioxidants naturals provinents de les plantes aromàtiques i medicinals.

Composada de:  Sàlvia, Poniol, Orenga i Estèvia.

Infusió Digestiva

Alleugereix la digestió i ajuda a evitar la formació de gasos gràcies a les propietats medicinals de les plantes que la componen.

Composició: Fonoll, Romaní, Sàlvia, Sajolida i Estèvia.

Infusió Tranquil·litzant

Aporta tranquil·litat i serenor. Calma els nervis gràcies a les herbes medicinals i aromàtiques.

Composició: Tarongina, Farigola, Orenga i Estèvia.

 

Us esperem. A vosaltres i a les vostres opinions sobre tots aquests productes, que ja podeu trobar a la botiga del Capità Enciam, al carrer Galileu 139 de Barcelona.

 

 

Deixa un comentari